יורם ירזין
יזמות במסעדנות
יורם התחיל את דרכו בעולם המסעדנות כבר ב1980, בגיל 30, כאשר נסע ללאס וגאס ללמוד ניהול בתי מלון ומסעדנות. בתום הלימודים עבד ברשת "הייאט" המקומית עד שחזר לארץ ב1988 והחל לעסוק בתחום בגבולות ישראל. מאז, כל מי שסעד בתל אביב בעיקר, ביקר קרוב לוודאי באחת המסעדות המוצלחות של האחים ירזין. יורם ואחיו ארי התחילו את דרכם בהקמת מסעדת "עד העצם", אחריה את "פסטלינה", "בירנבאום ומנדלבאום", "צ'ימיצ'נגה", רשת "מוזס", "זוזוברה", "קפה איטליה", "טוני וספה", "טאקריה" ו"מגזינו".
פרט למסעדנות, עוסקת קבוצת "ירזין סלע" בשוק הסעדת עובדים של חברות ענק בינלאומיות הפועלות בישראל.
מה שמייחד את יורם בפרט ואת הקבוצה בכלל זו העובדה שהם מאז ומתמיד התרחקו מאור הזרקורים. בניגוד להיותם חלק מאבות המזון של הקולינריה בישראל, מעולם לא עניין אותם הפרסום, אבל כן עניין אותם מאוד להצליח, להגיש אוכל טוב ולספק חוויה איכותית לקהל שפוקד את המסעדות שבבעלותם. לדבריהם: "אנחנו זה לא הסיפור. המסעדות שלנו כן".